Verkoop

Na 10 jaar technische ervaring met waterontharders van verschillende merken, heb ik in 2006 beslist voortaan de North Star waterontharders aan te bieden.

De reden daarvoor is dat deze waterontharders gewoon de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden. Dit blijkt na nog eens 17 jaar ervaring de goede keuze te zijn.

Bovendien worden North Star waterontharders verdeelt in Olen, België. Snelle levertijden, uitstekende naservice, zeer betrouwbare technologie. Geen namaak van China, geen agressieve verkoopsmentaliteit en eerlijke prijzen is mijn devies als erkend vakman.

Uiteraard zijn er North Star waterontharders in verschillende afmetingen en capaciteiten. Welke waterontharder u precies nodig hebt, hangt af van de situatie bij u ter plaatse. Daarom kom ik het liefst naar u toe om samen die situatie te bekijken.

Welk type waterontharder?

Om de grootte van de waterontharder te kunnen bepalen, heb ik eerst wat informatie nodig. Het begint met een (gratis) wateranalyse, waarmee we de waterhardheid bij u ter plekke bepalen.
Ook uw jaarlijks waterverbruik is belangrijk bij het bepalen van uw waterontharder. Uw nieuwe waterontharder moet voldoende onthardingscapaciteit hebben.

Onthardingscapaciteit is het aantal liter water dat de waterontharder kan ontharden tussen twee regeneraties.

En dan is er natuurlijk het praktische aspect: namelijk wat is de beschikbare ruimte voor uw waterontharder?
Er zijn waterontharders voor smalle ruimtes, waterontharders voor lage ruimtes… Dus ook dat is bepalend bij de keuze.

De offerte voor uw waterontharder

Eens we deze gegevens hebben, kan ik u een exacte offerte maken voor het installeren van het correcte type waterontharder dat u nodig heeft.
In mijn offertes is alles inbegrepen: uiteraard de waterontharder, maar ook de installatie, materialen, werkuren, verplaatsingskosten en btw. U staat dus niet voor verrassingen.

De plaatsing van uw waterontharder

Op het exacte uur dat we samen afgesproken hebben, kom ik bij u langs met uw nieuwe waterontharder.
De plaatsingen gebeuren door mezelf zodat alles wordt uitgevoerd zoals we hebben besproken. De beste garantie voor uw tevredenheid.

Alle waterontharders worden voorzien van alle nodige aansluitingen (water, afvoerkit en een elektrische transfo-aansluiting 220V /24V), plus een uitwendige bypasskit.
Alle plaatsingen gebeuren conform het technisch reglement. Indien nodig wordt er een afvoersifon met luchtbrug voorzien speciaal voor waterontharders.

Na de plaatsing van de waterontharder wordt het water gemeten.

En u krijgt bovendien nog een geschenk: gratis 60 kg AXAL zout bij elke plaatsing van een waterontharder.