North Star waterontharders

De North Star waterontharders worden geproduceerd door de firma Ecowater Nv en worden geplaatst door onafhankelijke erkende installateurs en technici.

De North Star waterontharder heeft een eenvoudige bediening en is de meest economische waterontharder in water- en zoutverbruik. De North Star waterontharder werkt volautomatisch met een volumetrische sturing.

Het bedieningspaneel van de North Star waterontharder beschikt over een digitale impulswatermeter welke het dagelijkse waterverbruik registreert. De microprocessor evalueert dit en programmeert zelf wanneer de volgende spoelbeurt noodzakelijk is. Bovendien berekent hij hoeveel zout er nodig is om zijn capaciteit naar 100 % te herstellen, zodat u steeds over zacht water kan beschikken. Dankzij deze techniek geniet u zorgeloos van het comfort en de besparingen van zacht water. ALLE North Star waterontharders zijn gemaakt te 2850 Olen België en zijn voorzien van een ECOWATER - serienummer (garantie) en alle nodige technische specificaties. Alle huishoudelijke waterontharders zijn voorzien van een harstank gemonteerd in de zoutbak (monoblock).

Zowel voor grote als normale waterverbruikers zijn er North Star waterontharders voorzien. De North Star NSC 9 UD ( met 9 liter harsen) is het kleinste model.

De North Star waterontharders zijn voorzien van monosfere onthardingsharsen. Dit soort harsen zijn allemaal even groot en zorgen voor een betere ontharding, en voor een efficiëntere spoeling. Met als gevolg, minder zout-en spoelwaterverbruik.

De North Star NSC22 UD ( met 21,8 liter harsen ) is het de grootste huishoudelijke waterontharder.
De North Star NSC11UD, North Star NSC14 UD, en de North Star NSC17 UD, vervolledigen het gamma.

Voor de grootverbruikers ( bedrijven, horecazaken,appartementen ) zijn er de North Star 40 UD, 50 UD,60 UD, 75 UD, 90 UD en120 UD.

Alle North Star waterontharders zijn voorzien van een verlicht LCD - scherm perfect voor kelders of slecht verlichte ruimtes.

Alle North Star waterontharders regenereren met een tegenspoeling (van onder naar boven), het gevolg is een zeer laag zoutverbruik en spoelwaterverbruik.

Het regenereren gebeurt met zacht water zodat de regeneratietijd zeer kort is. Vele andere merken gebruiken hard water om een regeneratie uit te voeren.

De kans op bacterievorming is nihil omdat er dankzij de droge zoutbak geen langdurig stilstaand water is.

De installatie bevat: De volledige waterontharder met automatische kleppeneenheid met volumetrische sturing, een harstank in glasvezel en polyester, een PET zoutbak met overloopbeveiliging, een volledige bypasskit met resthardheidsregeling en een volledige aansluitset met flexibels, afvoerkit, en een elektrische aansluiting met transfo 220V / 24V.

De bypasskit met resthardheidsregeling zorgt er voor dat het uitgaande ontharde water kan afgeregeld worden tot op de gewenste waarde ( bv 6°f) en dit om de ph waarde neutraal te houden.

Alle North Starwaterontharders zijn bestand tegen stroomonderbrekingen. Dankzij een transfo 220V/24V aansluiting blijft het stroomverbruik tot het minimum beperkt.

WIJ GEVEN 15 GARANTIE OP ALLE ONDERDELEN VAN DE VERKOCHTE WATERONTHARDER.

Bij een stroompanne blijft het toestel zijn instellingen behouden.

Slijtage wordt tot een minimum herleid door de keuze voor een beperkt aantal mechanische onderdelen. Dit in tegenstelling met toestellen die werken zonder elektriciteit.

GRATIS WATERANALYSE

GRATIS BEZOEK TER PLAATSE